przelew-bankowy_twoje_finanse

Artykuły

więcej artykułów
Abbey House
Abbey House oferuje jedynie profesjonalny obrót certyfikowany, który gwarantuje Nabywcom pełną ochronę ulokowanego kapitału. Poprzez wykorzystywanie swojego doświadczenia oraz kontaktów......
2012-05-15 12:25:48

JW Construction
Według ekspertów, polski rynek nieruchomości komercyjnych ma się bardzo dobrze i nic nie wskazuje na to, że 2012 ma być gorszy. Jak zauważono podczas Property Forum 2011, inwestorzy postrzegaj?......
2012-01-18 12:21:26

Tele Polska
Tele Polska Sp. z o.o. to niezależny operator telekomunikacyjny, należący do grupy kapitałowej Tele-Polska Holding S.A. notowanej na rynku NewConnect, prowadzonym przez GPW w Wars......
2012-01-05 14:44:25

TPA Horwath opinie
Siła wiatru jest jednym z tzw. odnawialnych źródeł energii (OZE). Zebrane przez TPA Horwath opinie wielu ekspertów potwierdzają, że wytwarzanie prądu z wiatraków w Polsce oce......
2012-01-04 17:46:30

Serwis Wiem o Zdrowiu - Żylaki
Żylaki powstają, gdy zastawki żylne tracą szczelność, odginając się w dół lub do góry. Ich rozszerzenie wywołuje obrzęk tego odcinka żyły. ...
2011-12-22 09:52:42

więcej artykułów
Przelew bankowy

Forum -> Pytanie o czas przelewu

Tytuł: pytanie o czas przelewu
Autor:Piotr
29.7.2010, 14:26
Mam pytanie dotyczące przelewu internetowego z konta mBank na konto Multibank. Ile czasu może maksymalnie taki przelew iść ? Próbowałem znaleźć odpowiedz na to pytanie ale ludzie non stop o jakiś "przelewach zewnętrznych, wewnętrznych o jakimś eliksiru czy coś w tym rodzaju" - nie znam się na tym... Dlaczego pytam ?, wygrałem aukcję internetową na allegro, wysłałem pieniądze z mBanku w poniedziałek [6 lipca] koło godziny 14:10/20 , dzisiaj mamy już prawie czwartek [8-9 lipca] a pieniędzy na drugim koncie dalej nie ma.... Jest powód do niepokoju? mam gdzieś dzwonić i się pytać ? do banków itp ? Proszę o odpowiedz osoby które wiedza coś nie co na ten temat, z góry dziękuje i pozdrawiam.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej pływa: kowadło czy rekin